Te koop: Tip origineel cadeau verjaardag voor man of vrouw leuk

Tips voor origineel leuk cadeau verjaardag voor vrouw en man voor hem en haar U hoeft nog niet te kiezen dat de ontvanger Zweefvliegen ballonvaart parachutespringen paragliding een goedkoop dagje uit en lekker weg Op diverse locaties in Nederland kunt u nu genieten van deze dagjes weg Leuk als cadeau doe het zelf of als groepsarrangement Wij hebben ook vlieglessen slipcursussen dagjes in de grotten survival weekenden en veel meer fun belevenissen.

Origineel uitje.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Tip origineel cadeau verjaardag voor man of vrouw leuk

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:26-10-2016 om 12:47u
Door:Eventbon
Bekeken door: 2306 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.