Aangeboden: Unieke evenementenlocatie

Zuidpool is de evenementenlocatie van Amsterdam waar u terecht kunt voor events met een authentieke wintersfeer. Een locatie van internationale allure waar u welkom bent met de meest uiteenlopende evenementen. Huur een zaal bij Zuidpool! Zuidpool bevindt zich op steenworp afstand van station Amsterdam RAI. Van groepsdiners tot groepslunches, van bedrijfsfeesten tot borrellocatie alles kan bij het winterse groepsrestaurant Zuid Pool.


Door onze unieke samenwerking met de internationale beurs en congreslocatie RAI Amsterdam hebben we nog meer capaciteit voor het faciliteren van events dan voorgaande jaren. Of het nu gaat om een publieksbeurs een groot congres een internationale vakbeurs een dance event of theatervoorstelling. Zaal huren in Amsterdam doe je bij Zuid Pool!Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Unieke evenementenlocatie

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:02-11-2018 om 12:14u
Door:Sophie Welten
Bekeken door: 288 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.